Tweede Stadmakerslunch weer een succes!

Op dinsdag 14 oktober heeft de tweede lunchbijeenkomst van het Stadmakers netwerk plaatsgevonden, in de nieuwe werkruimte van het Maastricht-LAB. Even na twaalven zat de ruimte gezellig vol en ging het programma van start.

Op dinsdag 14 oktober heeft de tweede lunchbijeenkomst van het Stadmakers netwerk plaatsgevonden, in de nieuwe werkruimte van het Maastricht-LAB. Even na twaalven zat de ruimte gezellig vol en ging het programma van start. Op de agenda stonden o.a. een update van het M-LAB met uitnodiging om mee te doen aan een workshop over kluswoningen en zelfbouw op 19 november. Caracola, een van onze projecten, heeft daarna een indrukwekkende pitch gegeven over hun concept en de ontwikkelingen rondom het vinden van gebruikers voor hun eerste locatie. Aansluitend hebben Stadmakers Hub Jongen en Eddy van der Loo een presentatie gegeven over hun ervaringen in Delft met (her)ontwikkeling van complexe gebouwen waarin de gebruiker centraal staat. Zij eindigden met een oproep naar de andere Stadmakers om in verdiepingssessie hun concept toe te passen op een leegstaand pand in Maastricht.

Het was weer een geslaagde bijeenkomst met een mooie opkomst en een interessant programma! Heeft u er dinsdag niet bij kunnen zijn, maar bent u wel benieuwd naar onze nieuwe werkruimte, of de stand van zaken rondom het LAB en het Stadmakers netwerk? Loop gerust een keer bij ons binnen, en houd de agenda in de gaten voor onze volgende Stadmakers lunch en andere events!

Related Posts

Site Menu