Team Maastricht-LAB zoekt nieuwe kernpartner

Het Maastricht-LAB is op zoek naar een nieuwe kernpartner voor haar volgende fase. Daarin worden vernieuwende stedelijke projecten en vraagstukken van verschillende initiatiefnemers opgepakt, met als doel om nieuwe vormen van stadsontwikkeling te stimuleren. Meer informatie over Maastricht-LAB Next vindt u hier.

Opdracht: kernpartner Maastricht-LAB Next.

Opdrachtgever: gemeente Maastricht.
Project: Maastricht-LAB Next.

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een nieuwe kernpartner die met enthousiasme en een ‘doeners’-mentaliteit een bijdrage wil leveren aan de doorontwikkeling van het Maastricht-LAB. U heeft een sterke ondernemersgeest en zakelijk instinct. Daarnaast heeft u goede kennis van en netwerk in de stad Maastricht. Bovenal bent u een teamspeler en kunt u goed omgaan met onzekerheden in open, experimentele processen en projecten. Ook voelt u zich prettig in een multidisciplinaire werkomgeving, waarbij meerdere partijen uit verschillende organisaties en sectoren samenwerken aan een stedelijk project of vraagstuk. U bent innovatief, zoekt naar nieuwe oplossingen en kunt omgaan met weerstanden vanuit verschillende partijen.

U gaat werken in een klein team (vier kernleden en ca. vier flexibele teamleden) en bent betrokken bij alle activiteiten van het Maastricht-LAB. U wordt mede verantwoordelijk voor de voortgang en advisering van projecten en daarnaast één van de gezichten en ambassadeurs van het LAB. Uw enthousiasme en een intrinsieke drive voor de denk- en werkwijze van het Maastricht-LAB zijn doorslaggevend om u aan het Maastricht-LAB te verbinden.

Wij zijn op zoek naar een partner die zichzelf graag wil doorontwikkelen vanuit interesse in (nieuwe) stedelijke ontwikkelingsprocessen. U krijgt de mogelijkheid om de volgende fase van het LAB mede vorm te geven en te leren van vernieuwende projecten. Daarnaast leert u de gemeentelijke organisatie goed kennen en neemt u een cruciale positie in binnen een netwerk van stadmakers.

Wij bieden u een tijdelijke opdracht voor 12 maanden, met mogelijkheid tot verlenging. Vergoeding op basis van een bruto uurtarief van €50 – €75 voor circa 16 uren per week, afhankelijk van opleiding en werkervaring. Uw uren zijn flexibel inzetbaar en u bent bereid te werken met onregelmatige werktijden en tijdens avonduren. U kunt starten per medio mei 2014.

Functie-eisen:

– Niet werkzaam bij een overheidsinstelling of functie binnen het openbaar bestuur
– HBO/ WO denk- en werkniveau
– 16 uren per week flexibel beschikbaar voor minimaal 12 maanden
– Werkervaring in stedelijke ontwikkelingsprocessen is een pre

Competenties:

– Integer, enthousiast, flexibel, innovatief
– Teamspeler in multidisciplinaire werkomgeving
– Sterke ondernemersgeest, zakelijk instinct, ‘doeners’-mentaliteit
– Netwerker, verbinder, goede kennis van de stad Maastricht
– Goede communicatieve vaardigheden en creatief vermogen
– Initiatiefrijk, resultaatgericht, wil graag leren van anderen

Selectieprocedure voor opdrachtnemer:

Heeft u interesse? Stuur dan voor 21 april 2014 een CV en korte motivatie naar Tim van Wanroij via email (info@maastrichtlab.nl). Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 043-3504598.

Kandidaten worden beoordeeld op basis bovengenoemde functieomschrijving, functie-eisen en competenties. Dit wordt getoetst enerzijds aan de hand van CV en korte motivatie, en anderzijds op basis van een gesprek met een selectiecommissie. Tijdens dit gesprek wordt ook besproken hoe met mogelijke zakelijke belangen wordt omgegaan. De selectiecommissie maakt vervolgens een integrale en kwalitatieve afweging over de meest geschikte kandidaat.

Related Posts

Site Menu