Stadmakerslunch

Lunch en netwerk: Stadmakerslunch

Afgelopen dinsdag waren de stadmakers weer bijeen in het Infocentrum Belvédère voor onze Stadmakerslunch. Voor de mensen die net inschakelen: een stadmaker is iemand wiens handen jeuken om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Maastricht en die graag wil meedoen en meedenken met het Maastricht-LAB.

De Stadmakerslunch organiseren wij regelmatig om stadmakers bij elkaar te brengen en te praten over wat er nu aan de hand is in de stad. Of over wat aan de hand gaat zijn, want stadmakers veranderen de stad! In het groot en in het klein. Door met elkaar in gesprek te gaan, kun je je eigen ideeën aanscherpen en ontmoet je wellicht de partner die je nodig hebt om je project tot een succes te maken!

Deze keer waren het de stadmakers Robert Katzenson (robkatzenson.com/), Jos Simons (sectormanager Ruimte Gemeente Maastricht) en Nina Simons (geen familie van Jos / http://www.ninamathiasimons.com) die hun beeld over de toekomstige mogelijkheden van de stad Maastricht wilden delen. Tussen de presentaties door, en na afloop, was er veel ruimte voor ontmoeting. Maastricht-LAB is trots op de rol van verbinder van partijen in het ruimtelijke domein van Maastricht, waar deze lunch een mooi voorbeeld van is.

Wil je ook bij een volgende Stadmakerslunch aanwezig zijn? Hou dan deze site en onze Facebook-pagina in de gaten! Ook kun je je via die kanalen aanmelden als stadmaker. Uiteraard kan iedere stadmaker zijn of haar ideeën presenteren tijdens volgende bijeenkomsten. Neem hiervoor even contact op met Maastricht-LAB!

stadmakers

Stadmakers

Nina Simons

Nina Simons

Carola Jansen

Carola Jansen (Maastricht-LAB)

 

 

Robert Katzenson op de Stadmakerslunch van Maatricht-LAB

Robert Katzenson

 

Jos Simons

Jos Simons

lunch

Lunch

stadmakerslunch

Stadmakers

Related Posts

Site Menu