REMINDER: open oproep en het LAB-café

Tot zover hebben wij al vele interessante en inspirerende initiatieven mogen ontvangen voor het achtste experiment van het Maastricht-LAB! Wilt u horen welke initiatieven er zijn binnengekomen? Op woensdagavond 28 augustus van 20.00 tot 22.00 uur vindt het LAB-café plaats, waar initiatiefnemers hun idee mogen presenteren en feedback ontvangen van experts op het gebied van stadsontwikkeling. Meer info volgt nog, maar reserveer deze datum alvast in uw agenda!

Na het LAB-café moeten de definitieve voorstellen uiterlijk vrijdag 20 september 2013 ingediend zijn bij het Maastricht-LAB. Een onafhankelijke jury maakt vervolgens de winnaar bekend. De juryleden worden op een later moment bekend gemaakt.

U kunt nog steeds een eigen voorstel indienen voor het achtste experiment van het Maastricht-LAB! Dit kunt u doen door uw voorstel te sturen naar info@maastrichtlab.nl en/of uw idee te presenteren tijdens het LAB-café. Meer informatie over voorbeeldlocaties en selectiecriteria vindt u terug op deze website: experimenten – EXP #08 OPEN OPROEP.

Related Posts

Site Menu