Out There – Viewmaster Projects

Vanaf 10 oktober start Viewmaster Projects met de productie Out There – Video Art, Digital Media & Photography figuring Landscapes in Public Space. Het Maastricht-LAB faciliteert vier projecties in haar eigen werkruimte aan de Gubbelstraat 24. Kom een kijkje nemen, zeer de moeite waard!

Preview: www.viewmaster-projects.com
Trailer: klik HIER!
Officiële uitnodiging: zie hieronder.

Viewmaster Projects nodigt u van harte uit voor de opening van Out There – Part 1 op vrijdagavond 10 oktober a.s. om 20.00 uur in het Eiffelgebouw, Boschstraat 24 te Maastricht. 

Out There – Video Art, Digital Media & Photography figuring Landscapes in Public Space is een productie van Viewmaster Projects i.s.m. het Nederlands Fotomuseum te Rotterdam. Out There – Part 1 presenteert vijfentwintig hedendaagse ‘landschapsbeelden’ van gerenommeerde kunstenaars en jong talent: zeven video-installaties in het Eiffelgebouw, twaalf videoprojecties en zes fotowerken in lichtbakken in de openbare ruimte. Een vijfhonderd jaar lange traditie van landschapskunst wordt geactualiseerd door middel van nieuwe technologieën en eigentijdse zienswijzen.

Het tweede deel van Out There met vijfentwintig andere landschapswerken is van 5 februari t/m 8 maart 2015 te zien in Rotterdam op de Wilhelminapier en in de Fenixloods op Katendrecht.

Related Posts

Site Menu