Maastricht-LAB zoekt nieuwe stagiair(e)!

Ben jij een HBO of WO student en ben je onderzoekend, ondernemend en proactief? Ben je leergierig en geïnteresseerd in de ontwikkeling van de stad? En heb je affiniteit met bestuurskunde, duurzaamheid, herbestemming van leegstaande panden en gebiedsontwikkeling? Dan is deze stage iets voor jou!

Maastricht-LAB
Het Maastricht-LAB is op zoek naar een stagiair(e) die in de periode van 1 september 2015 t/m 31 januari  2016 het kernteam komt versterken. Als ondersteuner van de kernpartners Carola Janssen en Tim van Wanroij loop je mee met projecten, maak je verslagen van bijeenkomsten en doe je onderzoek naar nieuwe vormen van stadsontwikkeling. Daarnaast zorg je voor de inhoudelijke en organisatorische ondersteuning van activiteiten van het Maastricht-LAB, zoals het voorbereiden van events en het bijhouden van onze website en Facebook pagina.

Leren in praktijk
Als teamlid van het Maastricht-LAB krijg je de kans om te leren van één van de meest innovatieve projecten van de gemeente Maastricht. Door nauw samen te werken met de kernpartners leer je al doende wat het betekent om voor het Maastricht-LAB te werken, vernieuwende projecten vorm te geven en samen te werken met diverse partijen en initiatiefnemers uit de stad. Een mooie kans om praktijkervaring op te doen, je netwerk uit te breiden en je te verdiepen in één van de meest relevante thema’s van dit moment: stadsontwikkeling.

Voor deze stage is het noodzakelijk dat je de Nederlandse taal spreekt en is het een pré als je ook de Engelse en/of Duitse taal beheerst. Daarnaast bezit je uitstekende schrijfvaardigheden. Je draait je hand niet om voor onregelmatige werktijden en je bent daarom ook beschikbaar in de avonduren. Mede hierom is het een sterke pré als je in (de omgeving van) Maastricht woont.

Voorwaarden
Je ontvang een stagevergoeding van maximaal €300,- (bij een fulltime aanstelling). Wij verwachten dat je minimaal 24 uur en maximaal 40 uur per week meedraait met het team Maastricht-LAB. Het definitief aantal uren dient nader overeen te komen. Het is mogelijk om je stage te combineren met een (afstudeer)onderzoek.

Interesse?
Klinkt dit als iets voor jou? Stuur dan vóór 6 juli een motivatiebrief en CV naar info@maastrichtlab.nl. Vermeld in het onderwerp “stage Maastricht-LAB”.

Related Posts

Site Menu