Het Maastricht- LAB en de stadsreporters

Sinds september 2015 heeft het Maastricht- LAB zich flink uitgebreid.
Wij stellen jullie graag voor aan onze twee stadsreporters die verslag uitbrengen van interessante fysieke bestemmingen, leuke evenementen en al hetgeen zich in onze voortdurend ontwikkelende stad Maastricht voordoet.

Karin Somers

Karin Somers:

“ In de bijna 20 jaar dat ik nu in Maastricht woon, heb ik de stad zien veranderen en groeien. Zowel door kleine initiatieven als grote projecten. En dat mogen zoveel mogelijk mensen weten! Daarom vind ik het een mooie uitdaging om voor Maastricht LAB de ontwikkelingen in de stad te beschrijven. Door op pad te gaan en interessante mensen te ontmoeten. Ik wil hun enthousiasme om de stad Maastricht mooier, leuker, beter te maken op een aanstekelijke manier vertalen.”

Lieke foto

Lieke Rijkx:

“Stadsreporter past perfect bij mij, omdat mijn grote liefde (interviewen en schrijven) en mijn grote interesse (duurzame ontwikkeling en stadsvernieuwing) erin samenkomen. Er zijn tal van bijeenkomsten waar mensen elkaar ontmoeten en besluiten samen hun schouders ergens onder te zetten. Veel mensen zetten zich in om Maastricht mooier en groener te maken door invulling te geven aan leegstaande panden en rafelranden. Dat levert positieve verhalen op die het verdienen om verteld te worden.”

Related Posts

Site Menu