Even voorstellen: nieuw kernteam Maastricht-LAB

Het Maastricht-LAB gaat een nieuwe fase in, waarbij wij actief op zoek gaan naar de energie in de stad. Vernieuwende projecten, actieve stadmakers en ambassadeurs uit de stad kunnen zich aansluiten bij het Maastricht-LAB.

Voor deze nieuwe fase van het Maastricht-LAB is de samenstelling van het kernteam gewijzigd. Klik hier voor het overzicht van het nieuwe team.

Tima van der Linden (kernpartner vanuit de gemeente Maastricht) en Tim Prins (externe kernpartner) zullen geen deel meer uitmaken van het kernteam. Het nieuwe team bestaat uit de volgende personen.

Tim van Wanroij vervangt Tima van der Linden als kernpartner vanuit de gemeente Maastricht. De afgelopen twee jaar is Tim als projectmedewerker al onderdeel geweest van het kernteam. In de nieuwe fase is Tim eerste aanspreekpunt van het Maastricht-LAB vanuit de gemeentelijke organisatie.

Carola Janssen vervangt Tim Prins als externe kernpartner. Carola is eigenaar van het bedrijf CO3 real estate soluitions en medeoprichter van het Betahuis in Heerlen. Carola combineert haar werkzaamheden voor het Maastricht-LAB met haar werkzaamheden voor CO3 in binnen- en buitenland.

Jorine van der Steen is trainee van het traineeprogramma ‘RichtingZuid’. Jorine wordt als projectmedewerker aan het kernteam toegevoegd voor een periode van acht maanden. Daarnaast heeft Jorine de opdracht om een nieuwe aanpak te ontwikkelen voor de kennisontwikkeling en -deling voor de nieuwe fase van het Maastricht-LAB.

Jos Simons blijft als manager ruimte van de gemeente Maastricht ook in de nieuwe fase nauw betrokken bij het kernteam.

Related Posts

Site Menu