Eerste lunchbijeenkomst Stadmakers was een groot succes!

Gistermiddag heeft het Maastricht-LAB de eerste kennismakings- bijeenkomst voor de Stadmakers georganiseerd in de vorm van een informele lunch. Het Stadmakers netwerk is door het Maastricht-LAB opgezet om denkers en doeners uit de stad bij elkaar te brengen om een toegevoegde waarde te leveren aan nieuwe vormen van stadsontwikkeling. Op het programma stond een korte introductie door het Maastricht-LAB en daarna een discussie over hoe we het netwerk van Stadmakers willen en kunnen gaan inzetten.

Aan tafel zaten 15 Stadmakers, ieder met zijn of haar eigen motivatie om deel te nemen aan dit netwerk. Een aantal waren al bekend met het M-LAB, maar er zaten vooral veel nieuwe gezichten aan tafel. Na een uitgebreide kennismaking hebben we gediscussieerd over de verschillende rollen die Stadmakers kunnen vervullen, waar de verbindingen gelegd kunnen worden, en welke werkvormen we kunnen hanteren voor het Stadmakers netwerk. Verschillende ideeën en perspectieven, maar wat iedereen deelde was een enthousiaste houding, bereidwilligheid, en natuurlijk affiniteit met de stedelijke ontwikkelingen in deze stad. De eerste bijeenkomst was zeker een succes!

Het Stadmakers netwerk groeit tot een mooie groep van denkers & doeners. Wil jij je ook aanmelden als Stadmaker? Dat kan, het netwerk is open voor iedereen die stads- ontwikkeling na aan het hart ligt. Meer informatie over het aanmelden vind je hier. Informatie over de volgende Stadmakers bijeenkomst zullen wij tijdig communiceren via onze website.

 

Related Posts

Site Menu