Een nieuw teamlid en groeiende bekendheid

Er breekt een spannende tijd aan voor het LAB. Niet alleen wordt de samenstelling van het team tijdelijk gewijzigd, ook komen een aantal experimenten in een fase terecht waarin plannen concreter worden en activiteiten van start gaan. Zo wordt voor het Frontenpark een DNA-tocht georganiseerd in samenwerking met het CNME, en werkt het team Sphinxpark hard aan een definitieve projectbeschrijving voor een nieuwe ontmoetingsplek in dit tijdelijke park.

Daarnaast krijgt het team van Maastricht-LAB de komende maanden een nieuwe samenstelling. Tima van der Linden gaat deze week met zwangerschapsverlof. Ondanks dat haar aanwezigheid zal worden gemist, denken we een goede vervanger in huis te hebben gehaald. Bram Loeffen van de gemeente Maastricht neemt haar positie tijdelijk over. Bram is communicatieadviseur bij de gemeente en in het verleden al vaker betrokken geweest bij de activiteiten van het LAB. Samen met de overige teamleden worden Tima’s werkzaamheden voortgezet.

Tot slot zijn we verheugd om te melden dat onze werkzaamheden ook buiten de stadsmuren steeds meer aandacht trekken! Op de website van ‘De Architect’ is een artikel geplaatst over het LAB, o.a. over onze aanpak met nieuwe stadsontwikkeling en hoe deze aansluit bij het nieuwe architectuurbeleid van het Rijk. In een artikel op ‘architectenweb’ komt wethouder Van Grootheest aan het woord en wordt de aanjagende rol van het LAB benadrukt. Hieronder beide links naar de betreffende websites.

http://www.dearchitect.nl/nieuws/2013/01/11/nieuwe-vorm-van-stadsontwikkeling-in-maastricht.html

http://www.architectenweb.nl/aweb/redactie/redactie_detail.asp?iNID=30677

Related Posts

Site Menu